Forum regels

Post hier je feedback of suggesties over de site of het forum. Hier worden ook verantwoordingen en mededelingen van het beheer gepost.

Moderators: Daniel, heron

Post Reply
bart
Beheerder
Posts: 24
Joined: 07 Jul 2004, 16:44
Location: Alkmaar
Contact:

Forum regels

Post by bart »

Regels bij het posten
Op dit forum gelden een aantal regels voor de berichten die worden geplaatst. Iedereen die iets schrijft wordt verondersteld van deze regels op de hoogte te zijn, dus lees ze aub een keer door. Berichten die niet aan de regels voldoen kunnen worden verwijderd.
Naast de expliciete regels die je hieronder kunt vinden geldt ook op dit forum de "algemene forum etiquette". Zo worden mogelijk kwetsende of beledigende uitspraken niet getolereerd, evenals politieke en/of commerciële posts.

De regels:
 • Kijk even rond voordat je een vraag stelt of reageert
  Dit forum bevat een krachtige zoekfunktie. Wellicht is het antwoord al beschikbaar. Zo niet, zet dan je vraag in de categorie die het meest van toepassing is. Als je je een keer vergist zal een moderator je post verplaatsen.
 • Gebruik geen hoofdletters om aandacht op te eisen
  Het is niet toegestaan om een onderwerp in alleen maar hoofdletters te typen. Dit wordt gezien als schreeuwen, en dat is uiteraard niet beleefd.
 • Een post moet bijdragen aan de discussie
  Vermijd dus posts in de trend van "Vind ik ook" of "Nee, natuurlijk niet!". Op deze manier willen we een discussie laten draaien om feiten in plaats van meningsverschillen. Een post om enkel een onderwerp opnieuw onder de aandacht te brengen is ook niet toegestaan.
 • Een fototopic is voor foto's en linkjes zijn dan ook niet toegestaan (behalve als het echt niet anders kan).
  Tevens mag je alleen foto's posten waarvan je het copyright bezit. Bij plaatjes die hier niet aan voldoen, moet in elk geval de bron vermeld worden.
 • Bij mailtjes quoten in een fototopic moet je de gequote fotolinkjes weghalen
  Het is forumvervuiling om dezelfde foto's opnieuw te laten zien, alleen omdat je een mailtje gequoted hebt. Dit valt onder de gewone internetforum etiquette.
 • Je hoeft niet te groeten.
  Termen als "hallo", "bedankt" en "de groeten" spreken allen voor zich. Uiteraard zijn we vriendelijk tegen elkaar, want we vinden het leuk hier samen te posten. Groeten is dus eigenlijk alleen maar zonde van de ruimte en moeite; het haalt de vaart uit een discussie.
 • Geen e-mail adressen achterlaten.
  In verband met het beschermen van de privacy is het niet toegestaan om email adressen openbaar te publiceren. Indien je een email adres wilt doorgeven aan een ander persoon dan kan dat via een Prive Bericht.
 • Advertenties.
  Commerciële advertenties worden niet toegestaan. Wil iemand toch een advertentie plaatsen, dient hij vooraf toestemming te verkrijgen bij een moderator/beheerder van GEAS-web.
Inschrijven
Alle gebruikers die op dit forum willen posten moeten zich registreren. Bij deze registratie wordt er gevraagd naar je naam. Hierin willen we dat je je voor en achternaam invult. Het idee hierachter is dat er niet anoniem berichten worden geplaatst. Accounts waarbij deze namen niet worden ingevuld kunnen worden geblokkeerd of verwijderd.
Post Reply