Belangrijke wijzigingen in het forum (januari 2015)

Post hier je feedback of suggesties over de site of het forum. Hier worden ook verantwoordingen en mededelingen van het beheer gepost.

Moderators: Daniel, heron

Locked
heron
Moderator
Moderator
Posts: 4090
Joined: 06 Oct 2004, 23:00
Location: Westerbork
Contact:

Belangrijke wijzigingen in het forum (januari 2015)

Post by heron »

Met ingang van 28 januari 2015 zijn er wijzigingen doorgevoerd in het forum van GEAS-web.

Ten aanzien van Groningen Airport Eelde kende het forum tot deze datum vijf rubrieken. Vanaf deze datum is er een zesde toegevoegd.
De rubriek ‘Eelde movements’ is gesplitst in twee nieuwe subfora, nl. ‘Eelde movements’ en ‘Eelde verwachtingen’.
Dit laatstgenoemde onderdeel van het forum is alleen zichtbaar voor leden van de vereniging GEAS.

Directe aanleiding voor deze stap is de wijze waarop diverse media zijn omgesprongen met info ten aanzien van de Air Bridge Cargo 747.
De mede via het forum verspreide informatie omtrent de testvlucht van deze Boeing vormde, voor zover wij hebben vernomen, voor de media aanleiding om met enige regelmaat de havendienst van GAE lastig te vallen. Ook al kunnen en/of willen wij geen invloed uitoefenen op hetgeen de pers doet, wij betreuren een dergelijk gevolg van ons forum.
Eén en ander heeft ondertussen overigens geleid tot een maatregel vanuit GAE: Er mag geen vluchtinfo meer worden verstrekt.

Niet-leden zien dus vanaf nu in het forum met betrekking Groningen Airport Eelde vijf rubrieken en GEAS-leden zien er zes.
(Voor GEAS leden geldt dat als men het nieuwe 'verwachtingen'-topic niet ziet, ze dit even via een pm moeten melden aan één van de moderators)

Verder zijn regiovelden Drachten, Hoogeveen, UMCG, Veendam en Vledderveen toegevoegd en er is een videorubriek bijgekomen.

Hendrik Cazemier
voorzitter GEAS
heron
Moderator
Moderator
Posts: 4090
Joined: 06 Oct 2004, 23:00
Location: Westerbork
Contact:

Re: Belangrijke wijzigingen in het forum (januari 2015)

Post by heron »

.
Locked